Proč chodit za vynikajícím jídlem pouze do restaurací?

Naučíme vás, jak vykouzlit ty největší lahůdky přímo u vás doma.

Hledáte inspiraci na slavnostní oběd či lehkou večeři? Stáhněte si kuchařku zdarma a vyzkoušejte některý z receptů pro multifunkční parní trouby.

Chcete se seznámit se všemi funkcemi, které trouby nabízí, a naučit se využívat páru naplno? Naši profesionální kuchaři vám na kurzech vaření ukáží, jak na to.

Jste zvědaví, jak pokrmy z multifunkční parní trouby skutečně chutnají? Zastavte se u našeho Foodtrucku a ochutnejte vybrané delikatesy (nejen) z naší kuchařky.

Máte rádi dobré jídlo? Pojďme ho společně uvařit ještě o něco lépe!

Vaření v páře je zdravý, moderní a pohodlný způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě uvaříte téměř vše – od růžového steaku či pořádné české pečeně, přes křupavý domácí chléb se zlatavou kůrkou, až po tvarohovou bábovku nebo oblíbený dort.

Díky páře si suroviny uchovají živiny a vitamíny, barvu, texturu a hlavně chuť. Nemusíte je proto zbytečně solit a kořenit. Přidáte-li páru, vaše jídla budou ještě o něco lepší – buchty nakynutější, kůrka na kuřeti křupavější a zelenina šťavnatější.

Dáme se do vaření?

Naši kuchaři

Jirka Hilgart

Kuchař společnosti Electrolux
Finalista soutěže Masterchef Česko
V kuchyni preferuje čerstvost, jednoduchost a jídlo, které díky správné kombinaci surovin zkrátka funguje.

 

Markéta Pavleje

Food bloggerka, fotografka a stylistka na www.kitchenette.cz
Autorka kuchařské knihy Kitchenette – Rok v kuchyni
Nositelka ocenění z tuzemských soutěží

Antonín Bradáč

Technolog společnosti Electrolux
Člen kuchařského týmu Czech Chefs
Držitel řady významných ocenění
Singapore Culinary Professional Chefs Challenge (2015 bronz)
Thailand Cullinary World Challenge (2014 zlato + absolutní vítězství)
Pattaya City Culinary Cup (2013 stříbro, 2012 zlato, 2011 bronz)
Bangkok Culinary Cup (2009 bronz)